Naam: Stukadoors en Spackspuitbedrijf Goodwill

Categorie: Bouw en verbouw

In het kort: Wij verzorgen alle werkzaamheden mbt het verfraaien en renoveren van uw wanden en plafonds.

Wij verzorgen uw stuk- of spuitwerk, spachtelputz of schuurplafond. Wij zijn tevens gecertificeerd als Wall Designer. Wij staan voor vakmanschap, betrouwbaarheid, goede service, persoonlijk contact en het nakomen van de afspraken.

Contact: 

Stukadoors en Spackspuitbedrijf Goodwill
Website: www.goodwill-stukadoors.nl
Tel: 06-51614876
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Meningen van klantenPlaats uw mening
4.4/5 van 18 beoordelaars. ( 18 meningen.)
Goodwill
  · 07-13-2017
Wij hebben de muren in de woonkamer en keuken door André laten doen. Spackspuiten en stucen. Wij zijn heel tevreden. André is vakkundig, denkt mee, komt afspraken na en is plezierig om mee samen te werken. Kortom; wij kunnen hem echt aanbevelen!
- komt afspraken na!
- levert kwaliteit!
- laat alles weer netjes opgeruimd achter!
- prettig in omgang.

Door André en zijn team is onze nieuwbouwwoning enkele maanden geleden omgetoverd tot een droomhuis. De wanden in de woonkamer, de entree en de slaapkamer zijn voorzien van walldesign van San Marco. Afhankelijk van de lichtinval geven de wanden elke keer een ander effect te zien.
Het werk werd keurig volgens een toch wel strakke planning uitgevoerd met een grote vakkundigheid ondanks het ook voor André reletief nieuw product.
De 5 sterren zijn volledig op zijn plaats.
Ja, het is al weer even geleden hoor (juni 2016), maar dat doet niets af aan ons compliment aan Goodwill Stucadoors: Andre en zijn medewerkers (vooral Danny natuurlijk, die het meeste werk hier gedaan heeft) hebben ons hele huis gestucadoord - plafonds en wanden. Het vakmanschap staat voorop maar daarnaast hebben ze ons ook nog uitstekend geadviseerd in de toepassing van het San Marco werk. Prachtig spul trouwens - mooi pronkstukje in de woonkamer !
Dus: pet af voor Goodwill, ze doen er alles aan om je een tevreden klant te maken en het resultaat van het werk is grandioos !
Ik kan Andre aan iedereen aanbevelen !!!
keuken- en gangwanden met betonlook laten doen
aanrader voor de keuken als je de tegels zat bent, geen hak- en breekwerk :)
muren worden afgelakt dus vetspetters zijn met sopje te verwijderen.
erg blij mee en.. top service door Andre en z'n medewerkers!
Zeer net werk afgeleverd door Andre en zijn mannen in een nieuwbouw patiobungalow te Cothen. Op aanraden van Andre is op de keuken muren een betonlook aangebracht. Zeer goed advies, het is prachtig geworden!
Geweldig
  · 06-22-2016
Andre heeft met een collega onze muur behandeld met de San Marco techniek. Wat geweldig is dit. De muur is glad en heeft toch structuur. Het is zelfs afwasbaar. Hij heeft erg veel kleuren in zijn assortiment, dus voor ieder wat wils. Wat als vrouw ook belangrijk is, is dat er netjes gewerkt wordt en dat alles netjes wordt achter gelaten. Echt TOP.
Toen wij onze nieuwe, kleinere woning gingen betrekken wat het een enorm gepuzzel hoe dit in te richten. Kwam nog eens bij dat er een foei-lelijke groene spachtel muur in zat. Andre en zijn collega hebben de muur eerst glad getrokken en vervolgens een prachtige laag met de San Marco techniek aangebracht. Door de steeds wijzigende lichtinval zie je prachtige effecten en toch is het lekker rust en onderhouds arm. Prima werk geleverd en vooral enthousiast en vakkundig meegedacht.
Renovatie
  · 02-22-2016
Ik heb André gevraagd voor een kleine renovatie. Zelfs voor dit kleine werkje neemt hij de tijd om zijn kwaliteit te laten zien.
Voor minder dan TOP kwaliteit levert André zijn werk niet af! Ons hele huis in van onder tot boven gestuckt en wij zijn er zeer zeer tevreden over. Ik durf Goodwill-stukadoors zeker aan te bevelen aan anderen!
Plaats uw mening