Naam: Si-No Makelaars

Categorie: Makelaars

In het kort: Bij Si-No makelaars bent u aan het juiste adres voor de koop of verkoop van uw huis. Wij combineren kennis

van zaken en integer advies met een frisse, baanbrekende aanpak en gaan daarbij verder dan de traditionele makelaar. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag kennis met u!

Contact: 

Si-No Makelaars
'Verkocht-Verbouwd-Geleverd'

Website: www.si-no.nl
Tel: 0343 - 592 950
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Meningen van klantenPlaats uw mening
4.9/5 van 7 beoordelaars. ( 7 meningen.)
Makelaardij SiNo hebben wij als een verademing ervaren. Wat een persoonlijke aandacht, inzet en frisse, originele ideeën.

Zo is van de woonkamer van het te verkopen appartement in Utrecht een 'artist impression' gemaakt, waardoor potentiële kopers geïnspireerd raakten en een beeld kregen hoe de kamer er ook uit zou kunnen zien. Dat hielp!

Ook de sterk gedateerde keuken en badkamer werden digitaal aangepakt: op basis van concrete offertes van leveranciers zijn berekeningen en impressie's gemaakt en het appartement is inclusief gloednieuwe (toekomstige) keuken en badkamer te koop aangeboden. Met daarbij de garantie van oplevering van het verbouwde appartement vóór overdracht, zodat de verbouwingskosten al in de hypotheek meegefinancierd kunnen worden. Een baanbrekend en effectief concept.

Door gebruik te maken van professionele fotos, artist impressions, een 3D virtuele tour en heldere teksten is de woning op een goede manier in de markt gezet. En met succes. In no-time belden tal van geïnteresseerden naar makelaardij SiNo om een afspraak te maken voor een bezichtiging. De belangstelling was zonder meer gewekt!

Tijdens het hele verkoopproces zijn wij uitgebreid op de hoogte gehouden en deskundig geadviseerd, waarbij wij soms wel het gevoel hadden dat de makelaar tegelijkertijd de belangen van de kopers behartigde, en soms meer als intermediair leek op te treden dan als onze adviseur en belangenbehartiger. Maar uiteindelijk heeft de hele operatie tot het gewenste resultaat geleid: de verkoop van onze woning tegen een mooie prijs.  

Makelaardij SiNo is een aanrader. Een deskundige makelaar met hart voor de zaak en oog voor de klant.
Jeroen Sinoo denkt vernieuwend binnen de makelaardij. Hij weet dat het maken van de juiste en mooie foto's essentieel is voor een snelle verkoop van de woning. Daarnaast wordt een 3D doorsnede van het huis gemaakt. Hierdoor kan de potentiële koper alvast een wandeling maken door de nieuwe woning. Een film gemaakt door een drone van de buitenkant woning maakt het geheel compleet. Maar ook voor de binnenzijde van de woning heeft Jeroen de juiste ideeën. Is uw woning slecht verkoopbaar door een lelijke badkamer, dan wordt deze aangeboden op funda met een tekening van hoe de badkamer eruit zou kunnen zien. Hierdoor vergeet de koper de huidige badkamer en gaat in mogelijkheden denken. Jeroen is klantgericht, open en eerlijk, denkt mee, vriendelijk, duidelijk en niets is hem te veel. Kortom een aanrader voor de verkoop van uw woning maar ook als u een woning aan moet kopen is hij de juiste persoon.
Si-No makelaars heeft ons huis in Utrecht voor ons verkocht. Wat mij met name is bijgebleven is de totale ontzorging, professionele werkwijze, en secure afhandeling Jeroen heeft ons in het voortraject uitstekend geadviseerd over de beste manier en prijsstelling om ons huis zo snel mogelijk te verkopen, en hij heeft ons verbaasd in de afhandeling op adminstratief en contractueel gebied waar we echt het gevoel kregen met een professionele partij samen te werken. Erg fijne ervaring en een echte aanradar als je je huis wil verkopen!
Zeer professioneel en deskundig. Joke heeft de verkoop van ons huis gerealiseerd. We hebben de samenwerking als zeer prettig en betrokken ervaren. Een aanrader!
Professioneel team dat je erg prettig en persoonlijk te woord staat. Ik ben erg geholpen met de diensten Jeroen en Joke aan mij hebben geleverd bij de taxatie en verkoop van mijn woning.

Ik kan een ieder dan ook zeker adviseren om bij de taxatie en/of verkoop van je woning Si-No Makelaars in te schakelen!
Wij zijn sinds december 2015 klant bij makelaar Si-No Wijk bij Duurstede. Wij zijn dit met volle tevredenheid. Het is een jong team, maar weten waar zij het over hebben. Het verkopen zoals wij doen wordt door zowel Jeroen als Joke weloverwogen gedaan. Het meedenken over hoe je het beste jouw huis in de verkoop kunt zetten was voor ons mede aanleiding om deze makelaar te nemen. Vriendelijk en behulpzaam. Nee echt top.
mening
  · 01-08-2016
Onbetwist de makelaar met aandacht voor zijn klant, meedenkend, innovatieve verkoop tools en vooral oplossingsgericht. mocht u een pand willen kopen of verkopen dan raad ik u aan contact met SINO op te nemen.
Plaats uw mening