Naam: Wijks Woontheater

Categorie: Huis en interieur

In het kort: Het Wijks Woontheater is er voor alles wat wonen leuker maakt.

Meerdere lokale ondernemers bieden hier hun woonproducten en -diensten aan. Van woonaccesoire tot complete woning. Zij zorgen daarbij voor beleving, inspiratie en informatie door regelmatig een woonthema te belichten en daarover leuke en interessante workshops en themabijeenkomsten te organiseren.

Contact:

Wijks Woontheater
Caroline Kouwenhoven, Danny Klarenbeek en John van der Haar

Website: www.wijkswoontheater.nl
Tel: 0343-750210 of 06-51686588 (Caroline)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Meningen van klantenPlaats uw mening
4.5/5 van 2 beoordelaars. ( 2 meningen.)
Wij waren verkocht toen we het vloerkleed zagen bij deze winkel. Alleen wisten we niet of hij wel paste. Of we hem nou betaalde of niet, we mochten het kleed zo meenemen naar Culemborg. Deze service maak je niet veel meer mee. Een Grote Duim van ons.
PS Het kleed staat perfect!!
mooi voorbeeld
  · 02-15-2017
Ja wat is het eigenlijk? hoor je veel mensen zeggen.... Ik zou zeggen, wat is het eigenlijk niet! Alles op het gebied van wonen trof ik daar aan, een groep enthousiaste lokale ondernemers die de handen ineen hebben geslagen en niet hun product maar de klant als uitgangspunt nemen. Ik ben ook zo blij dat er eindelijk weer een winkel gevuld is die jarenlang leeg stond, andere wijkse ondernemers krijgen zo wellicht ook nog eens ideeen om de andere winkels (Peperstraat?!) te gaan vullen met dit soort concepten. Ik beveel iedereen aan om eens een kijkje te nemen in dit theater, kijken mag namelijk ook ;-)
Plaats uw mening