Naam: 100meningen.nl

Categorie: Webwinkels

In het kort: Ben je op zoek naar de nieuwste maar ook voordeligste producten? Zoek dan niet verder! Bij 100meningen.nl

krijg je vooraf de hoogste korting en geef je achteraf je eerlijke mening over het product. Maximaal 100 stuks per artikel, met fabrieksgarantie…. Jouw mening is geld waard! 

Contact: 

100meningen.nl
'De enige webshop waar je mening geld waard is'

Website: www.100meningen.nl 
Tel: 06-53796509
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Meningen van klantenPlaats uw mening
4.4/5 van 21 beoordelaars. ( 21 meningen.)
Ik had interesse in een vaatwasser van Sharp die op deze site werd aangeboden. Alleen is de levering normaliter tot aan de deur. Toen ik liet weten dat ik dat zelf niet zag zitten dat ik hem zelf aan kon sluiten, bood Hans meteen aan dat hij wel van Wijk bij Duurstede naar Didam (1uur rijden) wilde komen om hem te leveren en aan te sluiten. Service van de zaak! Van wie krijg je dat tegenwoordig nog en ook nog gratis! ?
Wij hadden een afspraak gemaakt voor zaterdagochtend, die eerst verzet werd naar zaterdagavond en toen weer verzet werd naar de zondagochtend. Hans kwam samen met zijn schoonzoon (en een prachtig boeket voor de overlast van het twee maal verzetten! Top!) en wilde de vaatwasser installeren, toen in hun ogen de aanvoerslang niet helemaal paste. Maar Hans wist meteen een oplossing. Maandag was hij toch in Arnhem en dan zou hij met een langere aanvoerslang richting Didam komen. Maar dat liep even anders. Hans kwam niet, maar stuurde een mail, belde dinsdag na mijn verontruste voicemail terug. Zou woensdag opnieuw informeren, maar ik hoorde woensdag alsook donderdag niets. Ik heb hem vrijdagochtend gebeld met de mededeling dat hij hem maar weer op moest halen, omdat ik er slapeloze nachten van had dat dit nog goed zou komen. Hans gaf toe dat hij een meningenman was en geen techneut en ook geen directe oplossing had. Wij hebben toen afgesproken dat hij zaterdag opnieuw naar Didam zou komen met een waterstop om het tekort van de slang te compenseren en wanneer dat niet ging zou hij de vaatwasser weer mee terug nemen. Dat zou wel betekenen dat ik hierdoor zonder vaatwasser zou komen te zitten. Mijn oude was al opgehaald.
Zaterdagochtend heb ik de stoute schoenen aan getrokken en heb mijn nieuwe buurman, die druk in zijn huis aan het verbouwen was en waar ik vluchtig kennis mee had gemaakt, gevraagd of iemand van hen een vaatwasser aan kon sluiten. Dat kon mijn (technisch en bouwkundig goed onderlegde) nieuwe buurman wel. Hij kwam en draaide de slang, die verkeerd alleen op de,kraan was aangesloten om, sloot hem goed aan en draaide de voetjes van de vaatwasser iets hoger en warempel de originele slang paste. Wij hebben de vaatwasser meteen getest en hij deed het. Ook liet de buurman weten, dat er geen waterstop tussen had gemoeten, omdat vaatwassers tegenwoordig een waterstop in de machine standaard hebben. En twee waterstops zou niet goed, of helemaal niet hebben gewerkt
Ik heb meteen met Hans contact opgenomen en hem laten weten dat hij de laatste rit kon besparen, aangezien het probleem opgelost was. Alle stress en frustratie was voor niets geweest! Ik maaak nu met plezier gebruik van mijn nieuwe vaatwasser.
Ik wil met deze recensie laten zien, dat Hans niets te veel is geweest om mij als klant service en meer te bieden. Hij heeft zeker hart voor zijn zaak. Je kunt met een gerust hart zaken met hem doen en als het even tegen zit, komt er zeker een oplossing. Ik raad 100meningen zeer zeker aan!
Bosch wasmachine
  · 01-23-2017
Bosch wasmachine gekocht en zeer tevreden! Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. Zeker aan te raden.
bosh
  · 01-11-2017
jammer dat niet alle merken/diensten hier aan meewerken die korting die je krijgt om je mening te geven en je geeft ook je eigen mening en daar had ik eerlijk wel mijn bedenkingen bij kijk de volgende keer als ik iets nodig zeer zeker weer
Het is te mooi om waar te zijn .... Een wasmachine kopen met dik €400, korting! Splinternieuw en direct geleverd door de fabrikant. Dat is wat er gebeurt als je ingaat op de ongeloofelijke aanbiedingen van 100meningen. Na enige scepsus toch besteld. De levertijd kan twee weken zijn .. Na twee dagen staat de machine in de bijkeuken zijn werk te doen. Top apparaat met een huidige 'goedkoopste' prijs van €999,- We hebben het gevoel persoonlijk gematst te zijn door de samenwerking tussen 100meningen.nl en de fabrikanten. Wij zijn vanaf nu vaste klant en bevelen iedereen aan om eerst een blik te werpen op de site van 100meningen voordat je een apparaat aanschaft.
Geweldige site
  · 06-22-2016
Geweldige site waar je veel producten voor een goedkope prijs kunt kopen. Men hoeft alleen maar een eerlijke mening te geven over het product. Het zijn allemaal A-producten. Ik heb al aardig wat producten gekocht en ben erg tevreden. Goede kwalitieit, Hans weet waar hij over praat en is erg meedenkend. Echt een aanrader
Via 100meningen een trampoline gekocht. Service, aflevering, betaling; alles liep perfect! Ook het contact was bijzonder prettig. Zeker een aanrader!
Ik was al geruime tijd op zoek naar een friteuse . Toen ik op facebook 100 meningen voorbij zag komen . Ben toen gelijk naar de website gegaan en zag daar de friteuse die ik wilde . De friteuse werk en bevalt perfect , we zijn er erg blij mee . En we zullen zeker voor een volgende aankopen eerst bij 100 meningen kijken .
Via 100meningen.nl een wasmachine en stofzuiger gekocht. Zowel de wasmachine als de stofzuiger voldoen aan de verwachtingen. De stofzuiger bij Hans opgehaald en de wasmachine werd aan huis bezorgd. Helaas werd de wasmachine achter de 1e deur neergezet. Maar dat is het probleem van bestellingen via Internet.
Ik ben super blij met dit initiatief. In eerste instantie is er een ruim assortiment met diverse artikelen. Die kan je voor je resentie ook nog eens super voordelig aanschaffen wat voor mij echt een mazzeltje was. Had anders nooit zulke kwaliteit kunnen aanschaffen.
Dan is er ook nog eens een super vriendelijke man Hans genaamd die niet gewoon lekker zijn spullen wil verkopen maar meedenkt en aan of afraad welke merk of artikel te nemen. Super service dus. En je kan het gewoon in je eigen woonplaats ophalen of natuurlijk laten bezorgen net wat je zelf wenst. Of ik 100 meningen zou aanraden......... sterker nog heb het al gedaan en ook al mensen gehad die blij met mijn hint waren daar eens te kijken want ook die zijn daar inmiddels goed geslaagd.
100% een aanrader dus.
Top, super, en toegankelijk.
De deur staat altijd open, de behandeling is zeer klantvriendelijk, er wordt meegedacht.
Het belangrijkste is dat de gebruikte woorden en geleverde spullen elkaar versterken in
functioneel gebruik en service. Pure 'No-Nonsens' mentaliteit.
Ik beveel '100meningen.nl' bij een ieder aan.
Wij zijn uitermate tevreden.

Plaats uw mening